123an's Blandning

Humortidningar

87:an
I 87:an finner du alla de klassiska episoderna ur 91:an där den självgode egoisten 87:an Axelsson har huvudrollen. 87:an är känd för att hitta på djävulskap för sin omgivning men... Läs mer »
91:an
91:an är en tidning fylld med varm humor som kittlar både maggrop, smilband och hjärta. Följ den naive och godtrogne 91:an Karlsson, hans älskade Elvira, den självgode egoisten... Läs mer »
Agent X9
Den smarta och självständiga Modesty Blaise genomför iskallt sina uppdrag på internationell toppnivå. En orädd kvinnlig seriehjälte som aldrig upphör fängsla nya generationer! I... Läs mer »
Astonishing Spider Man
Astonishing Spiderman är fylld med spännande äventyr med Spiderman och hans allierade. Här får du följa med Spiderman till en värld fylld med action, intriger och... Läs mer »
Avengers Assemble
Avengers Assemble är tidningen med fantastiska tecknade serier med jordens mäktigaste hjältar på äventyr. Här är allas favorit hjältar så som Captain America, Iron Man och... Läs mer »
C'est Bon Anthology
Serietidskriften C´est Bon Anthology publicerar serier på engelska med höga konstnärliga ambitioner. Tidskriften ges ut av kulturföreningen C´est Bon Kultur, som verkar för ett... Läs mer »
Donald Duck Sonderheft
Kalle Anka - den mest kända och mest populära anka i världen! Inte undra på att en sådan förgrundsfigur behöver sin egen specialutgåva. Kalle Anka Special Edition (förkortat DDSH)... Läs mer »
Essential X-men
När du beställer något som är från Marvel Comics vet du att du får det bästa. Essential X-Men är inget undantag. Varje nummer får du följa med på äventyr med mutanterna som bildat... Läs mer »
Fantomen
Fantomen är de tusen farornas man. Kampen mellan det onda och goda är evig ? Fantomen vilar aldrig. Fantomen står på de svagas och förtrycktas sida. Han står för rättvisa.... Läs mer »
Herman Hedning
Den självgode, klotrunde och blodtörstige Herman Hedning gör livet outhärdligt (eller kort) för alla varelser som kommer i hans väg. Även den godtrogne Lilleman och uppfinnaren... Läs mer »
HumorKlassiker
Det bästa av svenska humorklassiker ? nu samlade i en tidning!Både Åsa Nisse och Lilla Fridolf är självklara begrepp i serievärlden. Från och med 2007 finns de i samma tidning... Läs mer »
Hälge
Hälge är en filosofisk och kärlekskrank älg, som med sina sex taggar och ett stort mått list upprätthåller sin status som skogens konung. Han lyckas ständigt gäcka jägaren Edwin,... Läs mer »
Kalle Anka & C:o
Varje vecka kommer spännande och roliga äventyr med Kalle Anka och hans vänner direkt hem i din brevlåda. Förutom de förstklassiga serierna, finns varje vecka tävlingar med fina... Läs mer »
Knasen
Latmasken Knasen har en obegränsad uppfinningsförmåga när det gäller att smita undan jobb. Matglade sergeanten Schassen manar dock på honom med allt som reglementet tillåter ? och... Läs mer »
Marvel Legends
En samling av vågade äventyr med de 3 mest käna superhjältarna världen någonsin känt. Marvel Legends ger dig en serietidning med högsta klass och massor av äventyr. Följ med Tony... Läs mer »
Mickey Parade
Mickey Parade är en fransk serietidning där vi får följa med Musse Pigg och hans vänner på spännande upptåg. Mickey Parade bjuder även sina läsare på klurigheter i form av roliga... Läs mer »
Micky Maus
Musse Pigg & Co är en tysk tidning för alla Musse Pigg-älskare. Tidningen tar läsaren med på spännande äventyr med Musse Pigg och hans vänner ifrån... Läs mer »
Mighty World Of Marvel
Tidningen Mighty World of Marvel är tidningen för Marvel fantasten. Tidningen innehåller serier med nya & gamla berättelser som innehåller äventyr med spännande karaktärer för att... Läs mer »
Nemi
Nemi är en gothrock-tjej, en outsider ? och hon njuter av att vara det! Serien är bitsk och cynisk, men med glimten i ögat. I Nemitidningen läser du även populära Love Hurts,... Läs mer »
Nya Serieparaden
Serieparaden är hemvisten för alla dina favorit serier. Här kommer du i varje nummer att kunna läsa Monty, Dilbert, Berlings, Pärlor för svin, Get fuzzy, Fård, Scary Gary, Fia,... Läs mer »
Picsou Magazin
Picsou Magazin är ett franskt seriemagasin om Kalle Anka och hans vänner. I varje nummer av tidningen hittar du massor av bus, spel och roliga... Läs mer »
Pondus
Fotboll, öl och panikragg är Pondus signum. Möt vardagshjälten, pappan och pubägaren Pondus, den evige losern Jocke, misslyckade serietecknare, gråtmilda hårdrockare, en... Läs mer »
Simpsons Comic
Simpsons Comic är en serietidning om The... Läs mer »
The Incredible Hulks
I The Incredible Hulks får du möta den muskulösa och populära superhjälten med samma namn. Följ med på spännande äventyr och möt Hulkens allierade och bittra fiender. Med ett... Läs mer »
Ultimate Spider-man
I Ultimate Spider-Man får du följa med den populära superhjälten Spider-man på spännande äventyr. Detta actionladdade magasin riktar sig främst till pojkar i åldrarna 5 till 12 år... Läs mer »
Uti vår hage
Den självcentrerade Faló är sällsynt påhittig och aktiv för att vara en tämligen lat person. Mellan vådliga bilfärder och loja cafébesök fyller han sin dagmed allehanda sporter... Läs mer »