123an's Tjosan Roliga historierRoliga bilderHumortidningarMobilnyttSpelWebringKontakt
Dagens blondinDagens dataskämtDagens kortisDagens skämt om mänSlumpat skämt

Roliga historier

En papegoja i frysen

frusen-papegoja

En kille vid namn Roger fick en papegoja i present. Papegojan som var fullvuxen, tyvärr med dålig attityd och ordförråd, vart annat ord var en svordom.

Roger tyckte inte det var bra och bestämde sig för att försöka ändra fågelns attityd. Detta genom att hela tiden säga artiga ord, spela mjuk musik, allt för att vara ett gott föredöme. Men det blev ingen lön för mödan för papegojan fortsatte i samma stil.

Roger blev förbannad på pippin och började skrika och gorma åt den. Han blev mer och mer förbannad och kallade fågeln både det ena och det tredje. Slutligen, i en stund av desperation, slängde Roger in papegojan i frysen.

Under en liten stund kunde han höra papegojan sparka och skrika, men plötsligt blev det tyst. Roger blev nu lite orolig för att han kanske skadat fågel så han rycker snabbt upp dörren till frysen.

Papegoja som nu lugnat ner sig staplar ute till Roger's utsträckta arm och säger:
- Jag kanske irriterat dig med mitt obildade språk, men jag ska nu genast börja bättra mig. jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Roger blir väldigt förvånad över fågelns plötsliga förändring av humöret. Papegojan fortsätter:
- Vad hade egentligen kycklingen gjort?
Copyright ©  2004-2023 123an's Tjosan


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Dagstidningar online   Svenska fjäll   Webringar   Bygg ditt eget Flugplan   Älg - skogens konung   Telefonnummer   Nyheter   Värdelöst vetande   Vilda djur   Topplistor   Webblandning   Din-mamma historier  

eXTReMe Tracker