123an's Tjosan Roliga historierRoliga bilderHumortidningarMobilnyttSpelWebringKontakt
Dagens blondinDagens dataskämtDagens kortisDagens skämt om mänSlumpat skämt

Roliga historier

Kedjebrev till villaägare

Bäste Villaägare!

Vi sänder dig detta brev, då vi vet att du är mycket intresserad av din gräsmatta. Det här är en Gödningsförening, som inte kostar ett enda öre att bli medlem i.

Efter genomläsande av detta brev: Gå till adressen högst upp på listan och skit på deras gräsmatta. Du kommer inte att vara den enda, så du behöver inte känna dig generad.

Gör sedan 5 kopior av det här brevet och skicka till 5 av dina vänner som uppskattar fina gräsmattor. Du kommer inte att erhålla några pengar. Men inom en vecka kommer det att finnas 9.216 personer som skiter på din gräsmatta. Din belöning kommer nästa sommar då du har den grönaste gräsmattan i grannskapet.

Högaktningsfullt

Gödningsföreningen Mänsklig Gödsling

PS. Om du har förstoppning, ge brevet till din granne. Bryt inte kedjan. En person sket i det och förlorade hela sin gräsmatta.
Copyright ©  2004-2023 123an's Tjosan


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Dagstidningar online   Svenska fjäll   Webringar   Bygg ditt eget Flugplan   Älg - skogens konung   Telefonnummer   Nyheter   Värdelöst vetande   Vilda djur   Topplistor   Webblandning   Din-mamma historier  

eXTReMe Tracker