123an's Tjosan Roliga historierRoliga bilderHumortidningarMobilnyttSpelWebringKontakt
Dagens blondinDagens dataskämtDagens kortisDagens skämt om mänSlumpat skämt

Roliga historier

Fel station

Fel station

Olle och Johan var arbetskamrater. Johan var känd som en riktig Casanova, men Olle hade det betydligt svårare att skaffa tjejer. Han bad Johan om råd.

- Jo, sa Johan, det finns ett sätt som garanterat fungerar! Klockan fem på fredag eftermiddag sätter du dig på T-banan, åker ut mot förorterna och går av I Vällingby. Där står det alltid en massa tanter och väntar på sina män - och alltid får någon av dem vänta förgäves. Då går du fram till henne, säger några vänliga ord, ni börjar prata, hon bjuder hem dig på kaffe - och sedan går det som på räls!

Olle bestämde sig omedelbart för att pröva. Han väntade otåligt på att det skulle bli fredag - och natten til fredag var han så nervös att han ej sov en blund. Så blev klockan fem, Olle satte sig på T-banan - och somnade! När han vaknade hade tåget redan passerat Vällingby, och stannat i Hässelby.
- Jag går väl av här i stället, tänkte Olle, det finns nog ensamma damer här med!

Och det fanns det - han spanade direkt in en riktigt snygg dam, som såg ut att vänta förgäves på någon som aldrig kom. Olle gick fram till henne och sa några vänliga ord, de började prata, hon bjöd hem honom på en kopp kaffe, sedan flyttade de in i sängkammaren - men när de låg där och hade som allra mysigast; DÅ kommer damens man hem! Han får syn på Olle i sängen med frun, spänner ögonen i honom och ryter:
- Sa jag inte åt dig att gå av i VÄLLINGBY!?
Copyright ©  2004-2023 123an's Tjosan


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Dagstidningar online   Svenska fjäll   Webringar   Bygg ditt eget Flugplan   Älg - skogens konung   Telefonnummer   Nyheter   Värdelöst vetande   Vilda djur   Topplistor   Webblandning   Din-mamma historier  

eXTReMe Tracker