123an's Tjosan Roliga historierRoliga bilderHumortidningarMobilnyttSpelWebringKontakt
Dagens blondinDagens dataskämtDagens kortisDagens skämt om mänSlumpat skämt

Roliga historier

Den perfekta gåtan

Den perfekta gåtan

Det var en perfekt man och en perfekt kvinna som möttes. Efter att under en tid haft ett perfekt förhållande, gifte de sig med varandra. Bröllopet var perfekt. Deras liv tillsammans var givetvis perfekt.

En blåsig och kall julafton var detta perfekta par ute och åkte i sin perfekta bil längs en enslig och krokig väg. De lade då märke till en man vid sidan av vägen som var strandsatt.

Eftersom de var ett perfekt par så stannade de naturligtvis för att hjälpa till. Mannen vid vägkanten var jultomten med en stor säck full av julklappar.

Det perfekta paret önskade naturligtvis inte att alla barn skulle bli besvikna på julafton, så de plockade upp jultomten och lastade alla julklapparna i bilen.

Snart var de åter på väg med tomten och alla julklapparna i bilen. Tyvärr blev vädret bara sämre så de råkade ut för en våldsam krock. Tråkigt nog överlevde bara en av dem.

Vem överlevde?


Copyright ©  2004-2023 123an's Tjosan


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Dagstidningar online   Svenska fjäll   Webringar   Bygg ditt eget Flugplan   Älg - skogens konung   Telefonnummer   Nyheter   Värdelöst vetande   Vilda djur   Topplistor   Webblandning   Din-mamma historier  

eXTReMe Tracker