123an's Tjosan Roliga historierRoliga bilderHumortidningarBusringMobilnyttSpelWebringKontakt
Dagens blondinDagens dataskämtDagens kortisDagens skämt om mänSlumpat skämt

Roliga historier

Du är ett riktigt pucko om du ...
Misstänksam handlare
Bröllopsfärger
Johans stövlar
Inget ovanligt på bondgården
Göran Zachrisson Sportgrodor
Har ni bröd?
AIK vs Djurgården
Staffan Lindeborg Sportgrodor
Förolämpad mor
Politiksk ordförklaring
Juridik
Blandade korthistorier
Dövstumma pubgäster
Maskeraden
Svenskar och engelska språket.
Svärmor avlider
Förekommet köksredskap
Beställt villaolja
Ulf Karlsson Sportgrodor
Norge historier I
Karma
Instruktioner för oljebyte
En Gällivare-historia
Barns funderingar
Öl bättre än män
Ett skämt per rad
Kvinnor är smartare
Miljonvinsten
Kurser för män
Kvinnligt språk
Därför är en katt bättre än en flickvän
Tips för tråkiga lektioner
Billig sprit
Barnmorskans sista önskan
Brev till Gud
Ställa tofflor
Karolinska Institutets patientjournaler
Häftigt armbandsur
En annan sko
Äkta make varuhuset
En predikant blev bjuden på middag
Kropp och hälsa - frågor och svar
Bogseringen
För lite groggvirke
Slumpad historia

Fyllans olika stadier

Fyllans olika stadier

1:a stadiet - SMART
Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en väldigt intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.

2:a stadiet - SNYGG
Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilket ämne som helst med lätthet.

3:e stadiet - RIK
Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga bar- besökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full med pengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar.

4:e stadiet - ODÖDLIG
Du är nu redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som du har diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerslöst är att du är odödlig, inget kan skada dig. I det här stadiet kan du också gå fram till de äkta män vars fruar du vet älskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dem i en liten omgång boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart, rik och du är otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis.

5:e stadiet - OSYNLIG
Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan ty ingen kan se eller höra dig och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

Copyright ©  2002-2017 123an's Tjosan


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Dagstidningar online   Svenska fjäll   Webringar   Max99kr   Älg - skogens konung   Telefonnummer   Nyheter   Värdelöst vetande   Vilda djur   Topplistor   Webblandning   Din-mamma historier  

eXTReMe Tracker