123an's Tjosan Roliga historierRoliga bilderHumortidningarBusringMobilnyttSpelWebringKontakt
Dagens blondinDagens dataskämtDagens kortisDagens skämt om mänSlumpat skämt

Roliga historier

Kal, Ada & Osborn - Göteborgs-historier del 3
Flera Norge historier
Problem med drickandet
Skruva i en glödlampa
Släggtävling
Karma
Vilket djur
Det är mörkt här
Snöstormen
Sköldpaddor på utflykt
Riktiga lärare - Så ska dom vara
Anden i flaskan
En papegoja i frysen
Skillnaden mellan män och kvinnor
Finlandsvitsar
Svar på lärarens frågor
Citat ur patientjournaler
Billig sprit
Tacka vet jag karlar!
Sjukregler
Öl bättre än tjejer
Pärleporten
Juvelstölden
Sjukjournaler
Så duschar män
Kropp och hälsa - frågor och svar
Nummerhistoria
Kvinnligt språk
Svårt när du är full
Gör så här
Hunden Sex
Gorillajouren
Kaninen och björnen
Present till skolfröken
Ovanlig sjukdom
Ljuva 2000-tal
Funny stories
Ställa tofflor
Fiskesupen
Fördel älskarinna
Öl bättre än Religon
Hörseltest
Fel station
Deprimerande
Hallå Sankte Per!
Äkta make varuhuset
Skoja med telefonförsäljare
Turbomoppen
Cykel bättre än en man
Saab Support
Vårt svenska språk
Jocke charmör
Välja världsledare
Utan pyjamasbyxor
Klavertramp
Ensam i lustgården
Vett och etikett på kontor
Häxan
Problem med flugor
Och Gud accepterade
Slumpad historia

Hundens ordlista

Hundens ordlista

Bad
Detta är en process där människorna blöter ner golv, väggar och dem själva. Du kan hjälpa dem genom att skaka dig mycket och ofta.

Cyckel
Tvåhjulig motionsmaskin, uppfunna för att vi hundar ska kunna kontrollera vår vikt på ett effektivt sätt. För att uppnå maximal effekt bör du gömma dig bakom en buske och sedan störta fram, skälla högt och springa bredvid den några meter. Efter detta brukar personen svänga och falla ner i buskarna, varpå du kan strutta iväg och invänta nästa motionspass.

Dregla
Är vad du gör då dina personer har mat och du inte har det. För att göra detta på rätt sätt måste du sitta så nära dem du bara kan, se ledsen ut och låta dreglet droppa ner på mattan, eller ännu bättre, i deras knän.

Dövhet
Detta är en sjukdom som drabbar hundar då deras personer vill att de ska komma in, men vi vill stanna ute. Ett vanligt symptom är ett meningslöst stirrande på personen, och sedan springa i den motsatta riktningen.

Hundsäng
Vilken mjuk och ren yta som helst. Exempel är de vita sängkläderna i gästrummet eller de nyuppuffade kuddarna i vardagsrummets soffa.

Koppel
En rem som fästs i ditt halsband, som gör det möjligt att föra din person varthän du vill att han/hon ska gå.

Papperskorg
Detta är en hundleksak fylld med papper, kuvert och gamla godispåsar. Då du är uttråkad, knuffa omkull papperskorgen och sprid samtliga papper över hela huset eller lägenheten tills din person kommer hem.

Sniffa
En social vana som du använder dig av då du möter andra hundar. Placera din nos så nära den andra hundens bakdel du kan och andas in djupt och länge. Upprepa ett flertal gånger, eller tills din person får dig att sluta.

Soffa
Är för hundar vad servetter är för människor. Efter du har ätit färdigt är det artigt att springa fram och tillbaka framför soffan och torka ren din nos.

Soptunna
En behållare som dina grannar ställer ut en gång i veckan för att testa dig. Du måste stå på bakbenen och försöka få av locket med din nos. Om du gör detta helt korrekt belönas du med margarinpaket att slita sönder, köttben att tugga på och mögliga brödbitar att gräva ner i rosenrabatten.

Åska
Detta är en signal om att världen är på väg att gå under. Människor brukar konstigt nog behålla sitt lugn under dessa åskväder, så det är av största vikt att varna dem genom att darra okontrollerat, flämta och flåsa, rulla med ögonen och följa dem i hälarna.

Copyright ©  2006-2018 123an's Tjosan


Tidskrifter   Frimärken - Filateli   Dagstidningar online   Svenska fjäll   Webringar   Bygg ditt eget Flugplan   Älg - skogens konung   Telefonnummer   Nyheter   Värdelöst vetande   Vilda djur   Topplistor   Webblandning   Din-mamma historier  

eXTReMe Tracker